Zásady ochrany osobných údajov – Fotograf Martin Gura

Zásady ochrany osobných údajov


Kto sme

Som fotograf Martin Gura. Stránku spravuje spoločnosť Pixmark s.r.o., adresa webovej stránky je: https://martingura.sk


Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Zbierame údaje, ktoré sú zobrazené v kontaktom formulári a to iba na účel poskytnutia služby, cenovej ponuky a pod.

Súbory cookies

Na našej stránke používame súbory cookies.

Vložený obsah z iných webových stránok a analytika

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom.

Nastavenie cookies v prehliadači

Nastavenia cookies je možné zmeniť v nastaveniach vášho internetového prehliadača. Odstránením, alebo vypnutím súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.


S kým zdieľame vaše údaje

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme a neposkytujeme žiadnym iným subjektom.


Zabezpečenie osobných údajov

Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky primerané technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie osobných údajov.


Aké práva máte nad svojimi údajmi

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať v písomnej žiadosti, alebo zaslaním emailovej správy: prístup k svojim osobným údajom, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, právo na prenosnosť údajov, právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.