Ako fotografovanie dronom mení svadobnú fotografiu - Svadobný fotograf Martin Gura
Svadobné video Katarína a Lukáš
27. februára 2023
Svadobné video Katarína a Lukáš
27. februára 2023

26. máj 2023


Ako fotografovanie dronom mení svadobnú fotografiu

 

Ako profesionálny svadobný fotograf sa neustále snažím prinášať nezabudnuteľné zážitky a jedinečné zábery mojim klientom prostredníctvom nových technológií a metód. Jednou z takýchto technológií, ktorú som začal využívať, je dron. Tento nástroj otvoril množstvo možností, ktoré sú unikátne pre fotografovanie zo vzduchu.

Moje zariadenie, DJI Mavic 3, je vybavené kamerou od renomovanej značky Hasselblad. Táto značka je známa svojou dlhoročnou tradíciou vynikajúcej obrazovej kvality - jej kamery dokonca fotografovali na Mesiaci. Vďaka tejto kamere je možné zachytiť scenérie s neporovnateľným detailom a jasnosťou.

 

Dron prináša množstvo výhod pri fotografovaní svadieb, medzi ktoré patrí schopnosť zachytiť jedinečné zábery z pohľadov, ktoré by som inak nedokázal nafotiť. Môžem napríklad fotografovať veľké skupiny z miernych výšok, čo mi umožňuje nafotiť každého z účastníkov. Súčasťou používania drona je však aj jeho správna príprava a dodržiavanie legislatívy, čo je nevyhnutné pre bezpečné a efektívne použitie tejto technológie.

 

Okrem toho mi dron umožňuje vytvárať aj atraktívne videá. Tieto môžu obohatiť svadobný deň, ale aj iné eventy alebo reklamné videá, ktoré tvorím. Dronové videá dokážu preniesť atmosféru momentu a pridať dynamický rozmer, ktorý je často nedosiahnuteľný pomocou tradičných techník.

 

S radosťou prijímam nové výzvy a príležitosti, ktoré mi technológia prináša. Dron mi otvára nové možnosti a umožňuje mi zdokonaľovať svoje služby, aby som mohol splniť očakávania mojich klientov a priniesť im jedinečné zábery, ktoré si budú ceniť po celý život.

Máte záujem o svadobné fotografie? Kontaktujte ma